تحقیق , مقاله , پایان نامه , جزوه , سوالات استخدامی, پایان نامه رایگان , تحقیق رایگان , پروپوزال ,

فروش پایان نامه و مقالات و تحقیق ها با فرمت ورد و قابل ویرایش

فروشگاه جامع پایان نامه , تحقیق و مقالات مقاطع مختلف با فرمت ورد

فروشگاه تحقیق پایان نامه مقاله با فرمت ورد و قابل ویرایش در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار گرفته و به ایمیل شما نیز ارسال میشود .

کاربرد دوغ و كره در تهيه نوشيدنيهاي تخميري

کاربرد دوغ و كره در تهيه نوشيدنيهاي تخميري

 

فرمت : Word

تعداد صفحات : 93

 

چكيده

دوغ كره محصول جانبي فرآيند كره زني است كه به دو صورت شيرين و ترش وجود دارد كه از نظر ارزش غذايي و تركيب شيميايي، واجد كليه مواد جامد شير به استثناء چربي مي باشد.

دراين تحقيق سعي برآن است كه از دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري استفاده گردد بنابر تحقيقات دانشمندان و محققين كشورهاي پيشرفته، خصوصاً در دهة اخير مبني بر خواص غذايي و بويژه خصوصيات دارويي فراواني كه اين فرآورده دارد و با توجه به اينكه تاكنون اين فرآورده در صنايع لبني ايران جايگاهي نداشته و در بين اكثريت مردم ايران ناشناخته مي باشد و از طرفي به لحاظ وابستگي صنايع نوشابه سازي ايران به شركت هاي نوشابه سازي خارجي و عدم وجود نوشابه مغذي و مطلوب داخلي مي توان از دوغ كره به عنوان ماده اي جهت ساختن يك نوع نوشابه ايده آل استفاده نمود.

اميد است كه نتايج حاصل از اين تحقيق بتواند محصولي مناسب و مغذي را به صنايع لبنيات و نوشابه سازي ايران مغرفي نموده تا پاسخگوي تأمين بخشي از نيازهاي تغذيه اي بوده و همچنين در پيشگيري و درمان برخي از بيماريها در كشورمان مفيد باشد.

مقدمه

مقدمه

شير و فرآورده هاي آن از ديرباز جايگاه خاصي در فرهنگ غذايي اقوام و ملل مختلف داشته اند و در هر سرزمين به تناسب عادت ها و سنت هاي مردم آن، محصولات گوناگون و متنوعي از شير تهيه شده كه در اثر مرور زمان و روابط بين ملت ها به ساير نقاط گيتي گسترش يافته است. امروزه در ميان دهها نوع فرآورده لبني، كره از موقعيتي ويژه و استثنايي برخوردار است، و به عنوان يكي از مواد غذايي اصلي در رژيم غذايي انسان مطرح مي باشد.

نگاهي گذرا به ميزان توليد جهاني كره در فاصله سالهاي 86-1981 نشان مي دهد كه در سال 1981 توليد جهاني كره بالغ بر 6/6 ميليون تن بوده است، كه نسبت به سال قبل از آن 3/2 درصد كاهش يافته است1. اين افت به علت كاهش قابل توجه توليد در كشورهاي اروپايي كه بزرگترين عرضه كنندگان كره در جهان محسوب مي شوند مي باشد. صرف نظر از نوسانات توليد در طي سالهاي 86-1980 توليد جهاني كره در سال 1986 با 2/2 درصد رشد نسبت به سال ماقبل به سطح 8/7 ميليون تن رسيد، به گونه اي كه متوسط توليد جهاني در فاصله زماني مذكور معادل 5/7 ميليون تن بوده است. از اين ميان متوسط سهم گروه كشورهاي پيشرفته سرمايه گذاري با 5/3 ميليون توليد، بالغ بر 5/46 درصد بوده است. از سوي ديگر متوسط كل مصرف جهاني كره در سالهاي 83-1981 ، بالغ بر 8/5 ميليون تن بوده است. در سال 1985، اين رقم به حدود 3/6 ميليون تن افزايش يافته است. در سال 1986 نيز كل مصرف جهاني تقريباً  در همين حد قرار داشته است. طي سالهاي 1985 و 1986 ، مصرف جهاني كره در مقايسه با توليد جهاني آن كمتر بوده كه اين امر باعث افزايش بيش از پيش ذخاير گرديده است. به هر حال در اكثر كشورهاي جهان، با بكارگيري تدابيري جهت افزايش مصرف، ميزان مصرف كره تا حدودي در سال 1986 نسبت به سال 1985 افزايش يافت.

ميزان توليد كره در ايران در سال 1360، بالغ بر 69 هزار تن بوده است. در همين سال ميزان كره پاستوريزه توليد شده در حدود 11 هزار تن بوده است. در سال 1361 توليد كره با 5/1 درصد كاهش به 68 هزار تن رسيده است. در سال هاي 62 و 63 توليد در سطح 70 هزار تن باقي مانده است. طي سالهاي مذكور ميزان توليد كره پاستوريزه بالغ بر 25 و 21 هزار تن گرديده است. براساس آمار منتشر شده از سوي سازمان خواروبار كشاورزي ملل متحد ميزان توليد كره در سال 1984 (1363) در حدود 70 هزار تن بوده و پس از افزايش در سال 1985 (1364) به حدود 71 هزرا تن رسيد. در سال 1365 نيز توليد در همين سطح قرار داشته است. بر طبق آمار بازرگاني خارجي كشور(گمرك) در سال 1364 كل ميزان واردات كره بالغ بر 50 هزار تن بوده است، كه از كشورهاي آلمان شرقي، آلمان غربي، ايرلند، دانمارك، هلند، استراليا، اروگوئه و زلاندنو صورت گرفته است. واردات كره طي سالهاي 1364 تا 1367 نشان مي دهد كه از حدود 1/50 هزار تن در سال 64 شديداً به 16 هزار تن كاهش و مجدداً به 8/60 هزار تن در سال 1366 افزايش يافته است. ميزان مصرف ظاهري كره در سال 1360 بالغ بر 000/130 تن بوده است. در سال 1361 با 10% كاهش به 117 هزار تن رسيده است. طي سالهاي 1362 و 1363 مصرف كره با رشدي به ترتيب معادل 1/17 و 7/0 درصد به 137 و 138 هزار تن بالغ گرديده است در سالهاي بعد از ميزان مصرف كاسته شده به طوري كه نهايتاً‌در سال 1365 به 93 هزار تن رسيده است.

متأسفانه از ميزان واردات و مصرف كره در سالهاي بعد تاكنون آمار دقيقي در دست نيست،‌ اما آنچه مسلم است اين است كه با توجه به روند روبه رشد جمعيت كشور و افزايش ميزان تقاضا و مصرف كره، مقدار واردات آن نيز افزايش يافته است. اگر چه در سالهاي اخير كارخانجات لبني متعدد احداث گرديده است،‌ولي احتمال مي رود كه ميزان واردات كره همان روند صعودي خود را حفظ كرده باشد. در صورت قبول اين فرض كه نرخ رشد توليد كره در داخل كشور سير ثابتي را طي كرده باشد، احتمال مي رود كه توليد فعلي آن در سال 1384 حدود 100 هزار تن باشد. براي توليد اين حجم كره معمولاً رقمي حدود 240 هزار تن پساب كرده بدست مي آيد، كه در اكثر واحدهاي تلويد بدون هيچ استفاده اي وارد سيستم فاضلاب مي شود. از آنجايي كه BOD  پساب كره معادل 2/7% يا  000/40 مي باشد، روانه كردن آن به سيستم فاضلاب ضمن اينكه موجب به هدر رفتن يك فرآورده پروتئيني با ارزش مي شود، آلودگي هاي زيست محيطي شديدي را نيز به دنبال خواهد داشت.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
DughKare_317459_5809.zip165.9k